Ervaringen van klanten met HypotheekNet Dronten

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

4
Door: Anoniem
Datum: 14-09-2019
Categorie: Hypotheek
We hebben het gevoel dat we prima zijn voorgelicht. Toekomst zal uitwijzen of dat ook echt zo is.
5
Door: S. van Niekerk
Datum: 13-09-2019
Categorie: Hypotheek
Fantastisch geholpen, snelle reactie, duidelijke uitleg, goed mee gedacht. Komen afspraken na!
5
Door: Sjoerd
Datum: 13-09-2019
Categorie: Hypotheek
Wij hebben de ontvangst bij Hypotheeknet als zeer prettig ervaren. Het advies dat we hebben gekregen was reëel, passend en deskundig. Volgende hypotheek, als die ooit nog komt, zeker weer bij Hypotheeknet, dank jullie wel!!!
5
Door: Adrie
Datum: 13-09-2019
Categorie: Hypotheek
Super goed en professioneel geholpen. Gastvrije sfeer!!
4
Door: C.
Datum: 31-03-2019
Categorie: Hypotheek
Fijn gesprek gehad, alles duidelijk uitgelegd. Verschil tussen hypotheken toegelicht, zit wij een weloverwogen keuze konden maken.
5
Door: Klant uit Swifterbant
Datum: 31-01-2019
Categorie: Hypotheek
We hebben met de adviseur en zijn collega's goed en prettig contact gehad in de hele periode tussen oriëntatie op een hypotheek en de overdracht van de woning. Ze zijn goed bereikbaar en kunnen complexe financiële zaken op een begrijpelijke manier uitleggen.
5
Door: R. Vos
Datum: 31-01-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een sociaal, spontaan, behulpzaam en meedenkend persoon.
5
Door: Mark Vos
Datum: 31-01-2019
Categorie: Hypotheek
Altijd duidelijke uitleg, maken altijd tijd voor je vrij, altijd vriendelijk en persoonlijk!
5
Door: L.H.V
Datum: 30-01-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Zijn zeer tevreden hoe de adviseur te werk gaat. Dit is voor ons de tweede keer dat wij een hypotheek afsluiten bij de adviseur. Ook tevreden over een collega is altijd behulpzaam en vriendelijk. Kortom een aanrader om je hypotheek hier af te sluiten.
5
Door: Albert Bouma
Datum: 30-01-2019
Categorie: Hypotheek
Beide adviseurs zijn betrokken, hebben een leuke persoonlijke omgang en zijn gemotiveerd om alles goed te regelen. Van begin tot eind. Er wordt duidelijke informatie geven en in het advies is de adviseur realistisch over de mogelijkheden en verstandige keuzes.
5
Door: A.G
Datum: 30-01-2019
Categorie: Hypotheek
We zijn heel tevreden met de hulp die we gehad hebben.
5
Door: Dennis
Datum: 30-01-2019
Categorie: Hypotheek
Mega fijne mensen, goed mee te praten, luisteren echt naar je. Vakkundig te woord gestaan, al onze zorgen uit handen genomen en alles tot een goed einde weten te krijgen. Echt een aanrader.
5
Door: mandy
Datum: 30-01-2019
Categorie: Hypotheek
In 2004 en ook in oktober 2018 weer fantastisch goed geholpen door de adviseurs. Er wordt altijd goed de tijd genomen om je alles uit te leggen. kortom heel tevreden !!
5
Door: M dijkgraaf
Datum: 20-12-2018
Categorie: Hypotheek
Uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuzes. Daarin goed geadviseerd en geïnformeerd door de adviseur. De rest van de afhandeling is door het hele team goed aangepakt
5
Door: Conny
Datum: 12-12-2018
Categorie: Hypotheek
Zeer professioneel, meedenkend, zeer snelle reacties (ook op tussentijdse vragen) en zeer vriendelijk
5
Door: IvS
Datum: 06-12-2018
Categorie: Hypotheek
Een geweldig team! Hartelijk, persoonlijk en deskundig. Geen moeite is teveel en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ik ben de adviseurs zeer dankbaar voor de begeleiding naar mijn nieuwe hypotheek.
5
Door: HJ
Datum: 30-11-2018
Categorie: Hypotheek
Prima meedenken met de klant om tot juiste oplossing te komen goed service / nazorg kortom prima bedrijf
5
Door: Wilfred
Datum: 16-11-2018
Categorie: Hypotheek
Zeer vriendelijk, veel ervaring en kennis. Denken graag mee en de nazorg is ook uitstekend
5
Door: Irma
Datum: 16-11-2018
Categorie: Hypotheek
Zeer goed is misschien wel erg hoog, maar ik kan niets anders zeggen dat we erg goed geholpen zijn . We hebben verschillende keren gebeld voor uitleg, want met veel papierwerk gaat het je soms je pet te boven. Maar ze hebben veel geduld en leggen het heel goed uit.
5
Door: E&T R
Datum: 13-11-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ons zeer deskundig en professioneel geholpen bij de complexiteit van de hypotheekaanvraag bij aankoop van een nieuwe woning en verkoop van onze huidige woning. Geen vraag was teveel voor hem. De adviseur reageerde adequaat en snel op vragen of onduidelijkheden. Er zijn korte lijnen in de communicatie. We zijn heel tevreden over de verloop gedurende het hele proces.
4
Door: CW Brussee
Datum: 01-11-2018
Categorie: Hypotheek
Hartelijk, attent en vriendelijk personeel. Ontzorgend heel belangrijk voor de meeste onder ons. We hebben een goed advies en daar door een goed passende hypotheek afgesloten. inmiddels zijn we een half jaar verder en we slapen uitstekend!!!!!!!!!
5
Door: Robin
Datum: 26-10-2018
Categorie: Hypotheek
Wederom goed geholpen en alles tot in de puntjes geregeld
5
Door: Willem
Datum: 25-10-2018
Categorie: Hypotheek
Doe al jaren zaken met de adviseur, erg prettig in omgang en denkt met je mee in oplossingen. Echte aanrader!
5
Door: Marian
Datum: 25-10-2018
Categorie: Hypotheek
Top adviseurs. Goede uitleg en advisering en vlotte en fijne afhandeling! Een aanrader!
5
Door: R.G.
Datum: 23-10-2018
Categorie: Hypotheek
Duidelijke uitleg. Beide adviseurs verstaan hun vak. Maken tijd voor je vrij als je vragen hebt. Erg prettig geholpen.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.