Ervaringen van klanten met HypotheekNet Dronten

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Judith
Datum: 22-09-2021
Categorie: Hypotheek
Bij toeval kwamen mijn moeder en ik bij Robin van hypotheeknetdronten terecht. We waren op korte termijn op zoek naar hypotheek informatie voor haar en bij Hypotheeknet Dronten hadden ze dezelfde dag nog tijd voor ons. Het ontvangst was hartelijk en vooral meedenkend. Na de informatie hebben we direct besloten verder met ze te willen voor de hypotheek en later kwam voor mijn man en mij nog een levensverzekering gekoppeld aan onze hypotheek ter sprake. Onze gegevens doorgegeven en dezelfde dag een mooie offerte hiervoor ontvangen. Hypotheeknet Dronten is zeker het aanraden waard. Fijne duidelijke uitleg, meedenken en een goed gevoel.
5
Door: NEVOL
Datum: 03-12-2020
Categorie: Hypotheek
Wij zijn zeer deskundig geholpen. Alles was heel goed uitgezocht.
5
Door: leni
Datum: 01-12-2020
Categorie: Hypotheek
Kwam eigenlijk binnen lopen voor Eric en Mireiile ,maar kreeg van Sandra te horen dat ze er niet meer werkte. Sandra bracht mij in contact met Robin, We zijn naar volle tevredenheid door Robin geholpen, alles liep gesmeerd en kreeg altijd snelle reactie bij vragen. wanneer ik een nieuwe hypotheek nodig zou hebben ,zou ik zeker terug komen
5
Door: MB
Datum: 16-11-2020
Categorie: Hypotheek
Wij hadden op zeer korte termijn een nieuwe hypotheek nodig. Dit omdat wij later ingestapt zijn in een nieuwbouw project. Nadat wij contact hadden gezocht met Hypotheeknet Dronten, konden wij op zeer korte termijn terecht en werd alles snel in gang gezet. Met als resultaat dat wij binnen de tijd alles rond gekregen hebben. De adviseur heeft ons van eerlijk en optionele adviezen voorzien en daarbij alle voor- en nadelen duidelijk uitgelegd. Ook de afspraken die moesten volgen voor het aanleveren van documenten en nieuwe adviezen konden op korte termijn plaatsvinden. Het afsluiten van een hypotheek en de informatie die je daarbij krijgt, leverde soms nog meer vragen op. Doordat Hypotheeknet de tijd voor je neemt kreeg je duidelijk antwoord op alle vragen. Tevens is Hyptoheeknet goed bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden over Hypotheeknet Dronten en zullen hier dan ook zeker naar terug keren.
5
Door: Nancy van der Veeken
Datum: 03-11-2020
Categorie: Hypotheek
Een hypotheek afsluiten is toch best wel een gedoe. Gelukkig hebben we hulp van Robin dit snel voor elkaar gekregen. Bij elke stap zijn we goed begeleid en altijd bereikbaar voor vragen. Kortom wij zijn tevreden klanten!
5
Door: Linda
Datum: 26-10-2020
Categorie: Hypotheek
Wij zijn zeer tevreden over de service van hypotheeknet in Dronten. Ze nemen tijd voor de klant, geven een duidelijk uitleg en zijn erg vriendelijk. Ze zijn kritisch en willen het beste voor de klant. Wij zullen hen zeker aanraden!
5
Door: Henri
Datum: 03-10-2020
Categorie: Hypotheek
Wederom, alles naar tevredenheid uitgelegd geregeld en besproken.
5
Door: Tim en Sanda Adriaans
Datum: 02-06-2020
Categorie: Hypotheek
Super goed geholpen, zoals altijd! We moesten alles heel snel regelen en voor alle vragen kunnen we er terecht.
5
Door: Anoniem
Datum: 02-06-2020
Categorie: Hypotheek
Heldere uitleg in begrijpbare taal, persoonlijke benadering, meedenkend over opties, advies gebaseerd op persoonlijke situatie
5
Door: Jerley Brouwer
Datum: 22-11-2019
Categorie: Hypotheek
Er werd goed geluisterd naar onze wensen. En alles werd in normaal Nederlands uitgelegd.
5
Door: Gert en Anita
Datum: 21-11-2019
Categorie: Hypotheek
Goed en duidelijk advies. Neemt alle tijd voor een gesprek.
5
Door: Dionne
Datum: 21-11-2019
Categorie: Hypotheek
Eric is een prettige man die alles rustig uitlegt. Wij zijn starters en wisten vrij weinig over alles wat bij het kopen van een huis komt kijken. Eric heeft ons bij elke stap begeleid.
5
Door: Jacco
Datum: 21-11-2019
Categorie: Hypotheek
Excellente service en kennis. Hypotheeknet zorgt voor een goede begeleiding bij het uitzoeken van de hypotheek en ondersteunen van het volledige proces. Volledige ontzorging ++
5
Door: Tessa
Datum: 21-11-2019
Categorie: Hypotheek
Heldere uitleg, tijd en aandacht voor beantwoorden vragen. Komt snel terug op gemaakte afspraken/informatie. Afspraak is snel gemaakt. Zeer attente en prettige medewerkers die weten wie je bent en meedenken (Mireille en Sandra). Persoonlijk.
5
Door: Jolanda
Datum: 21-11-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer deskundig, open en eerlijk. Legt het goed uit aan mensen die minder verstand van zaken hebben. Als we vragen hadden kregen we altijd snel een reactie.
5
Door: MD
Datum: 09-10-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer goed geholpen, vanaf het advies gesprek tot het tekenen bij de notaris, Zeker een aanrader en ook een leuke sfeer op locatie.
5
Door: Arjen Leeuwrik en Rozemarijn Kleijburg
Datum: 26-09-2019
Categorie: Hypotheek
Voor het beste hypotheekadvies moet je echt naar Hypotheeknet! Duidelijke uitleg, persoonlijke benadering, vriendelijke medewerkers en een super service. Wij zijn heel tevreden!
5
Door: Conny
Datum: 19-09-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer prettig gesprek, duidelijk uitleg en info Pascual was zeer meedenkend en had zijn advies zo goed op papier dat toen hij onverwachts uitviel Eric dit moeiteloos kon overnemen en verder uitwerken. Snelle en doeltreffende afhandeling, ook mede dankzij Mireille
5
Door: S timmer
Datum: 17-09-2019
Categorie: Hypotheek
Voor een persoonlijk en uitgebreid advies moet je bij Hypotheeknet zijn. Ze nemen de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en regelen alles bij het afsluiten van een hypotheek. Hierdoor hebben wij zorgeloos van het kopen van een huis kunnen genieten.
5
Door: M. Sjerps
Datum: 16-09-2019
Categorie: Hypotheek
Afgelopen februari hebben mijn partner en ik een adviesgesprek met Eric gehad voor onze hypotheek. Dit adviesgesprek hebben wij al zeer prettig ervaren, waardoor wij het aanvragen van de hypotheek ook hebben laten doen door Eric. Hij heeft veel kennis van de verschillende hypotheken, maar weet dit vooral duidelijk en logisch uit te leggen waardoor wij het ook begrijpen. Wij hadden geen omkijken naar het hele proces van de hypotheekaanvraag omdat Eric alles deed wat er nodig was voor de aanvraag, wij hoefden alleen bepaalde documenten aan te leveren. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren, Eric is een open en behulpzame adviseur die je graag ook helpt als je tussentijds of naderhand nog vragen hebt. Wij raden het ten zeerste aan om via hypotheeknet de hypotheekaanvraag te doen
5
Door: Marielle
Datum: 16-09-2019
Categorie: Hypotheek
Pascual is vriendelijk, klantgericht en erg meedenkend in onze persoonlijk situatie. Wij hebben een goed persoonlijk advies gekregen en zijn zeer tevreden met hetgeen hij voor ons heeft geregeld!
4
Door: RZ
Datum: 15-09-2019
Categorie: Hypotheek
Behulpzaam en meedenken. Goed advies om de juiste keuze te maken.
5
Door: Simone en Rick
Datum: 15-09-2019
Categorie: Hypotheek
Wij hebben het contact met onze hypotheekadviseur Eric als ontzettend prettig ervaren. Ons contact is gestart rond februari 2019. Eric was open, vriendelijk en er kon tussendoor ook nog een grapje van af. Hierdoor ontstond er snel vertrouwen vanuit onze kant. Wat wij (positief) opmerkelijk vonden is dat Eric en zijn team altijd ontzettend snel reageerde op onze vragen. Dit vooral via mailcontact(dit had onze voorkeur). Naast de goede bejegening is de kwaliteit van advies ook aanwezig. We zijn goed, duidelijk en volledig geïnformeerd over de beschikbare keuzes en Eric gaf ons advies, gericht op onze situatie. Nu september 2019 hebben wij onze handtekening bij de notaris gezet en is contact m.b.t. zaken van de woning voorbij. Toch stuurde Eric hierna nog een mail om ons te adviseren over eventuele verzekeringen voor in de toekomst. Mochten wij in de toekomst nog advies nodig hebben binnen het expertise gebied van Eric, dan weten wij hem te vinden.
5
Door: Robert Nijboer
Datum: 14-09-2019
Categorie: Hypotheek
Al jaren voorzien van het leuke team van hypotheeknet Dronten. Fijne service en goede resultaten. Bedankt Eric, Mireille en de andere teamleden!
5
Door: J
Datum: 14-09-2019
Categorie: Hypotheek
We hebben Deskundig advies gekregen. Altijd erg fijn en laagdrempelig geholpen door het hele team.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag